Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέο Chromebook από την Asus με USB-C

Όπως όλα δείχνουν από τις τελευταίες διαρροές, το ASUS C3022CA ετοιμάζεται σιγά σιγά να κάνει την εμφάνισή του. Σύμφωνα με τις φήμες λοιπόν, το νέο Chromebook της ASUS θα έχει 12,5 ιντσών touchscreen με ανάλυση 1080p, την οποία θα μπορείτε να περιστρέψετε για να την χρησιμοποιήσετε και σαν tablet, ενώ από κάτω από το καπό θα κρύβεται ο επεξεργαστής Intel Core m3 στα 2.2GHZ. Επίσης, το C302CA θα έχει 2 θύρες USB-C καθώς και υποδοχή για microSD. Στα των υπολοίπων τεχνικών χαρακτηριστικών η μνήμη του θα είναι στα 4GB, με τον σκληρό δίσκο να είναι στα 64GB.



H τιμή του συγκεκριμένου προϊόντος θα είναι στα 499 δολάρια, ενώ στο μέλλον μπορεί κάποια από τα παραπάνω χαρακτηριστικά να αλλάξουν, μέχρι την τελική διάθεση του προϊόντος.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*